Turer for voksne

Et blankt nytt år står foran oss med en uendelighet av turmuligheter! Ås Turlag fortsetter ufortrødent med å legge til rette for dine opplevelser i skog og mark. Vår viktigste oppgave og største glede er å bidra til at stadig flere kommer seg ut i naturen. Og turen kan være kort eller lang, det spiller ingen rolle så lenge du har det fint mens du er ute. Gjerne sammen med oss på en av våre mange fellesturer. Men også på egen hånd, alene eller sammen med dine egne turvenner.

Ås Turlag vil også i 2019 fortsette arbeidet med å rydde, merke og vedlikeholde stier i kommunen. Vi oppdager selv stadig hvor mangfoldig vår egen kommunes natur og landskap er. Og vi vil så gjerne at flest mulig skal få samme gleden. Det er ikke nødvendig å reise til Himalaya, Lofoten, Hardanger eller Mallorca for å oppleve fantastisk utsikt, salt sjøsprøyt, brusende fossefall eller grufulle grotter. Vi har det her, i Ås og Follo:

Gå blåsti på Kjærnes til utsiktspunktet på Kopås og kyststi til Sjødal, se etter fossekallen på vandring langs Syverudbekken i vårløsningen, bli med på maituren til gruvene på Spro, sjekk ut hula på Tjuvåsen i skumringstimen. Du blir ikke skuffet!

Oversikt over turene for voksne finner du her

Oldtidsveien mot Sjødal gård
Oldtidsveien mot Sjødal gård Foto: Ås Turlag