Turprogrammet for 2017 er klart!Foto: Ås Turlag

Turprogrammet for neste år er nå klart, og vi er glade over å kunne presentere vårt beste og mest omfattende til nå! I løpet av høsten har Turgruppa og Barnas Turlag Ås arbeidet med forskjellige ideer og alternativer, og vi håper du som turinteressert vil finne noe for deg i det programmet som vi nå presenterer.

Vi arrangerer en rekke forskjellige turer i 2017 som du kan lese mer om i programmet. I tillegg til ”Månedens langtur” siste lørdag eller søndag i månedene april-oktober, arrangerer vi flere ettermiddagsturer, ofte med et lokalhistorisk tema. Vi arrangerer også overnattingsturer. Allerede i mai blir det overnattingstur til idylliske Bøvelstad i Østmarka. Hyggelig og nyttig for den som vil lære seg å benytte selvbetjeningshyttene. Vi arrangerer også flere turer spesielt tilrettelagt for barn, samt ukentlige trilleturer for småbarnsforeldre, se lenger bak i programmet. 

Det er som regel ikke påkrevd med forhåndspåmelding til våre dagsturer som stort sett foregår i nærmiljøet. Deltakelse skjer på eget ansvar. Ås Turlag drives på dugnad, og det koster ikke noe å delta på dagsturer dersom det ikke er spesielt angitt.

Vi håper å se deg på en eller flere av våre turer i 2017!

Du kan laste ned fullstendig turprogram for 2017 her

Vi har også laget en brosjyre med oppsummering av alle turene som blir sendt ut med Fjell og Vidde nr 1/2017, du kan laste ned en pdf-versjon her

Skrevet av Terje Thurmann-Moe 20. desember 2016