Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Kyststimaraton 2020 - påmelding starter nå!

Foto: Ås Turlag

DNT-turlagene i Follo inviterer til Kyststimaraton 2020 - en serie på fire skikkelige langturer som dekker det meste av kysten i Follo. Nå kan du melde deg på disse turene på nettsidene våre - det er begrenset antall deltakere så det er smart å være tidlig ute!

Kyststimaraton 2020 er en serie kystvandringer som arrangeres i samarbeid av DNT-turlagene i Follo.  Vi har delt inn Follokysten i 4
etapper fordelt på 4 forskjellige lørdager i august og september – fra Fiskevollen i Oslo i nord, helt fram til Son i Viken. Dette er lange og til dels krevende heldagsturer hvor vi holder noe høyere tempo enn vanlig, så du må være i god fysisk form for å delta. Til gjengjeld får du mange unike turopplevelser underveis – du vandrer hele veien tett på fjorden gjennom et vakkert kystlandskap fullt av gamle kulturminner. Du vil også oppleve de nye sherpatrappene mellom Nordre Follo og Ås og ved Hvitsten, strandidyller og bratte svaberg, gamle dampskipsbrygger langs Bunnefjorden og Oslofjorden, gamle gruver i Spro – og en svømmetur over Hallangspollen hvis du vil! Husk godt fottøy - og ta med deg godt med mat og drikke!

Alle turene har obligatorisk forhåndspåmelding, du kan lese mer om hver tur og melde deg på her:

08.08 - Kyststimaraton 1 - Fiskevollen-Bekkevold

15.08. - Kyststimaraton 2 - Bånn-Tangen-Varden

22.08. - Kyststimaraton 3 - Fjellstrand-Drøbak

12.09. - Kyststimaraton 4 - Drøbak-Son

Skrevet av Terje Thurmann-Moe 22. juli 2020