Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Turprogrammet for 2020 er klart!

Turprogrammet for 2020 er nå klart, og vi er glade over nok en gang å kunne presentere et godt utvalg av både helt nye turer og en del "gamle travere" som vi vet er populære. I løpet av høsten har Turgruppa og arbeidet med forskjellige ideer og alternativer, og vi håper du vil finne noe for deg og dine i det nye turprogrammet som vi nå presenterer.

Nå ligger verdens nydeligste (?) steintrapper i Ås – og de er mer enn klare for dine steg i år og i all framtid. Disse trappene anno 2019 ser ut som de har ligger der bestandig og kommer til å ligge der hundrevis av år for et stadig økende ut-på-turfolk. Trappebyggerne er sherpaer fra Nepal, antakelig verdens beste i dette faget. De brukte 18 arbeidsdager på steinlegginga og resultatet er formidabelt. Vi er utrolig glade og stolte over at dette prosjektet, som også har kostet svært mange dugnadstimer blant våre egne frivillige, er realisert. Nå ligger de 278 steintrinnene fordelt på to lange og flere kortere trapper mellom Nebba og Sjødalstrand klare til å bli brukt av deg.

På vei dit eller på vei hjem går du kanskje innom Breivoll gård, turfolkets storstue innerst i Bunnefjorden som DNT Oslo og omegn overtok forvaltningen av i 2019. Der anbefaler vi å ta deg en bolle! Her blir det garantert mye friluftsmoro for liten og stor framover.

Ikke nok med dette; høsten 2019 ble den nye Tangenrunden, en 6 km lang runde i Eldorskogen, ferdig ryddet og merket, nok et dugnadsprosjekt utført av våre frivillige.

2020 kommer til å bli et aktivt år for Ås turlag, og vi kan love å fortsette innsatsen for å gjøre det lett for deg å ta steget ut i naturen.

GOD TUR!   


​​​​​​​Du kan laste ned turprogrammet for 2020 her

Skrevet av Terje Thurmann-Moe 5. februar 2020