Turprogrammet for 2019 er klart!

Turprogrammet for 2019 er nå klart, og vi er glade over nok en gang å kunne presentere et godt utvalg av både helt nye turer og en del "gamle travere" som vi vet er populære. I løpet av høsten har Turgruppa og Barnas Turlag Ås arbeidet med forskjellige ideer og alternativer, og vi håper du vil finne noe for deg og dine i det programmet som vi nå presenterer.

Et blankt nytt år står foran oss med en uendelighet av turmuligheter! Ås Turlag fortsetter ufortrødent med å legge til rette for dine opplevelser i skog og mark. Vår viktigste oppgave og største glede er å bidra til at stadig flere kommer seg ut i naturen. Og turen kan være kort eller lang, det spiller ingen rolle så lenge du har det fint mens du er ute. Gjerne sammen med oss på en av våre mange fellesturer. Men også på egen hånd, alene eller sammen med dine egne turvenner.

Gå blåsti på Kjærnes til utsiktspunktet på Kopås og kyststi til Sjødal, se etter fossekallen på vandring langs Syverudbekken i vårløsningen, bli med på maituren til gruvene på Spro, sjekk ut hula på Tjuvåsen i skumringstimen. Du blir ikke skuffet!

2019 blir oppstartsåret for DNT på Breivoll Gård. Ås Turlag er entusiastisk medspiller i stedets videre utvikling, ikke minst sammen med Breivolls Venner som i årevis har stått på for at Breivoll skal gjenoppstå som en allmenhetens arena for friluftsaktiviteter. Vi håper at du som turgåer og Åsboer vil kunne nyte stedets fasiliteter og tilbud etter hvert som de utbygges. Uansett ligger Breivoll friluftsområde allerede klappet og klar til bruk for deg! Velkommen UT - vi håper å se deg i 2019!

​​​​​​​Du kan laste ned fullstendig turprogram for 2019 her

Vi har også laget en brosjyre med oppsummering av alle turene som blir sendt ut med Fjell og Vidde nr 1/2019, du kan laste ned en pdf-versjon her

Skrevet av Terje Thurmann-Moe 6. desember 2018