Kyststimaraton 4 – Fra Drøbak til Son

Fellestur

Dato
27. august kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn , Nesodden Turlag , Vestby Turlag
Turområde
Oslofjorden (se kart)

Fra Drøbak torg går vi sørover til Torkildstranda, og følger Elleveien over til Skiphelle. Derfra gjennom Ekeberg hyttefelt og over til Kjeppestadbukta, på bru over Solbergelva der vi forlater Frogn kommune. Herfra følger vi blåmerket sti til Pyttskog og videre forbi Ramme Gård der vi går på kyststimerket vei til Hvitsten. Der tar vi en god pause før vi går videre fram til sherpatrappa ned til Emmerstad. Her går vi langs kyststimerket vei og videre på blåmerket sti i fjæra til Krokstrand. Videre på blåmerket sti i skogen fram til Hulvik og videre går vi på stier og småveier gjennom idylliske Kjøvangen. Her går vi over Vardåsen med flott utsikt over Oslofjorden, ned gjennom eikeskogen til Laksa gård og videre på vei fram til Son.

Reise: Det går buss fra Oslo og fra Ås til Drøbak torg. Fra Son er det mulig å ta tog fra Sonsveien stasjon. Buss til stasjonen fra Son. Det er også mulig å ta båt fra Son tilbake til Drøbak. Ruter B 21 fra Son til Aker brygge. Denne går kl 1710 fra Son på lørdager.

Maks 40 deltakere - turen krever påmelding!
Lengde: ca 22 km
Vanskelighetsgrad: Krevende. Langt. Mye svaberg og rullestein.
Oppmøte: Drøbak torg kl 09:30
Turleder: Svein Skøien, Hanne Zakariassen, Guri Aarnes

 

Kyststimaraton 4 – Fra Drøbak til Son

Fra Drøbak torg går vi sørover til Torkildstranda, og følger Elleveien over til Skiphelle. Derfra gjennom Ekeberg hyttefelt og over til Kjeppestadbukta, på bru over Solbergelva der vi forlater Frogn ...

Kontaktinformasjon:

  • Svein Skøien

Turleder:

  • Svein Skøien