Åpne DNT-dager Breivoll 2-15 år

Har du lyst til å utforske kystfriluftslivet på Breivoll i sommer? Her kan du teste både kajakk, robåt, SUP, kart og kompass. I tillegg får vi masse tid til lek og aktiviteter i fjæra og på land, ballspill og friluftsliv. Aktivitetsledere på Breivoll Gård er klare for noen aktive dager sammen med dere!

***Merk: Til disse dagene er det «drop inn» og bare å møte opp. Deltakelse krever ikke påmelding og er gratis. 
For barn opp til ungdomsskolealder må det medfølge en voksen.

Vi tilrettelegger for aktiviteter mellom kl.10-16, og dere kan komme og gå i det tidsrommet som passer. Se etter turledere i rød T-vest på området.

Program:

På Breivoll tilrettelegger våre aktivitetsledere for lek og aktiviteter. Vi deler gruppa opp etter alder og ønsker, og du velger selv hva du ønsker å delta på

Aktiviteter for de yngste: Våre aktivitetsledere tilrettelegger for at de yngste får oppleve utforsking av livet i fjæra, lek på stranden, Pokemon-orientering og ballspill. Det blir god tid til å leke på lekeplassen, huske i hengekøyene og utforske treteltet/ sveveteltet. Kanskje kommer vår maskot Turbo fjellrev på besøk en dag også?

Aktiviteter for de eldre barna: Her blir det både lek og moro med Stand Up Padle (SUP), kajakk, vannaktiviteter og ballspill. I tillegg blir det tid til å bare slappe av i hengekøyene, prøve slakkline eller treteltet/ sveveteltet. Kanskje prøver vi oss på å lage sveler eller kebab på primus eller bål til lunsj en dag?

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet! Vi tilpasser programmet etter vær, våre instruktørers kompetanse og deltakerne. Ved regnvær og få/ ingen deltakere avslutter vi kl.15.

Generell info:

Barna som ikke har startet på ungdomsskolen må ha en voksen ansvarlig med seg på disse åpne dagene. Vi forventer at den voksne er aktivt deltakende. Barn som går på ungdomsskolen kan delta uten voksne. Det vil være engasjerte og godt kvalifiserte ledere fra DNT som er sammmen med barna og organiserer aktivitetene.

Utstyr og bekledning: Vi er kun ute, så det er viktig å ha med nok klær og skift hver dag. 

  • Klær som er egnet for dagens aktiviteter og vær
  • Matpakke og mellommåltid/ snacks. Vi er mye i aktivitet og barna kan bli ekstra sultne disse dagene.
  • Minst ett fullt skift (avhengig av værmelding)
  • Ekstra genser/jakke
  • Regntøy hvis det er meldt regn
  • Sitteplate
  • Badetøy
  • Håndkle
  • Solkrem
  • Vannflaske med navn

Mangler du utstyr? Det er mulig at BUA kan hjelpe deg. Gå inn på nettsiden deres og finn den BUA som er nærmest deg. Send en forespørsel på mail eller ring og spør om de kan låne deg det utstyret du trenger. 

Aktivitetsledere/Turledere: Vi håndplukker lederne som skal være med på disse åpne dagene. Alle har solid erfaring med friluftsliv og er vant til å ha ansvar for og aktivisere barn og unge på tur. Alle har også fremvist politiattest. Turlederne har et felles ansvar for at program og aktiviteter justeres etter deltakernes ferdighetsnivå og behov, og at alle som er med får en positiv, trygg og hyggelig opplevelse i tråd med DNTs verdier.  Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag så har de foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Oppgaven til våre turledere / aktivitetsledere er å legge til rette for tur, aktiviteter og lek.

Pris: Gratis! Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta.

Gradering av turen: Turen passer for alle. Ta kontakt om ditt barn trenger tilrettelegging knyttet til aktiviteter. Dette er en enkel aktivitet. Vi går bare noen hundre meter. Aktivitetene er spesielt tilpasset barn i alderen 6-15 år med tanke på innhold, men yngre og eldre barn er selvfølgelig velkommen med.

Fotografering: Som deltaker på turer i regi av DNT Oslo og Omegn, vil/kan det bli tatt bilder av deltakerne i løpet av turen. Disse bildene kan bli benyttet i DNTs publikasjoner og egne internettsider. Hvis du ikke vil at barnet ditt eller du selv skal bli fotografert, vennligst gi beskjed til aktivitetsleder.

Mer informasjon Kontakt vårt Infosenter eller kom innom et av våre Tursenter dersom du har spørsmål om turen, kart eller om utstyr. Telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 - 15.00. E-post:info.oslo@dnt.no

Medlemskap i DNT
Det lønner seg å være medlem i DNT om du skal delta på flere av våre turer. Les mer og meld deg inn her.

Kategori: Nærmiljø

Åpne DNT-dager Breivoll 2-15 år

Har du lyst til å utforske kystfriluftslivet på Breivoll i sommer? Her kan du teste både kajakk, robåt, SUP, kart og kompass. I tillegg får vi masse tid til lek og aktiviteter ...

Kontaktinformasjon: