Hurrungane 2K tindemaraton | Foredrag ved Sondre Kvambekk

Arrangement

Dato
22. januar kl. 21:00 - 22:00
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
Gjendesheim, DNT fjellsport , DNT Oslo og Omegn , 500 fjell
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Inspirerende og informativt foredrag om Norges villeste topptur! Rekordfjellgeit Sondre Kvambekk tar deg med til topps på alle Hurrungane sine 23 fjelltopper over 2000-meter på på under ett døgn! 

Her er ruta Sondre Kvambekk i grove trekk fulgte - og som du vil få være med på i dette inspirerende foredraget: 

Styggedalsdammen opp breen til Gjertvasskaret-Gjertvasstinden. Store Styggedalstinden - Sentraltinden - Nørdre Maradalstinden - Store Skagastølstind - Skagastølsryggen til Nørdre og ned til Skagastølsvatnet. Fra Skagastølsvatnet opp til Dyrhaugsryggen og ut traversen til Store Midtmaradalstinden. Fra Midtmaradalsryggen ned på Stølsmaradalsbreen, opp sørflanken på Austre Ringstinden, østrenna på Stølsmaradalstinden, over Vikingskar og opp vestflanken på Midtre Ringstinden før normalveien opp til Store Ringstinden. Deretter «Kvambekks Chaussé», et hyllegalleri gjennom sørveggen på Store Ringstinden og over Søre Soleibotntinden til Store, avstikker ut til Nørdre og videre ned til Berdalsvatnet. Så opp til Store Austanbotntinden via vestryggen og tiden stoppet ute på Søre Dyrhaugstinden. Vil du være med, så heng på i dette svimlende foredraget!

FOREDRAGSHOLDEREN:

Tindeveileder Sondre Kvambekk har besteget alle toppene i Hurrungane på ett døgn, gått Høgruta i Jotunheimen raskere enn noen annen, og ble som 19-åring tidenes yngste til å bestige alle Norges 376 fjelltopper over 2000 meter (primærfaktor 10). Sondre Kvambekk er internasjonalt sertifisert Tindevegleder (IFMGA/UIAGM) og har lang erfaring og kompetanse i forbindelse med håndtering av grupper til fjells. Sondre driver til daglig guidefirmaet 500fjell i hjembygda Skjåk ved foten av Jotunheimen, og arrangerer i høst, vinter og vår spennende turer til fots, på bre, is og snø i fjellheimen omkring Gjendesheim.

PÅMELDING:

Foredraget er gratis for overnattingsgjester ved Gjendesheim turisthytte. Maks 30 plasser, så send påmelding per e-post til gjendesheim@dnt.no

Hurrungane 2K tindemaraton | Foredrag ved Sondre Kvambekk

Inspirerende og informativt foredrag om Norges villeste topptur! Rekordfjellgeit Sondre Kvambekk tar deg med til topps på alle Hurrungane sine 23 fjelltopper over 2000-meter på – på under ett døgn!  ...

Kontaktinformasjon: