Månedens langtur: Åsrunden

Fellestur

Dato
20. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen følger traseen for rundtur som Ås turlag har ryddet, merket og skiltet i løpet av sommeren og høsten 2017. Rundturen starter bak Essostasjonen i Lyngveien og går nordover over Åsmåsan, Slørstad og passerer nyrestaurert bru over Syverudbekken ved Bølstad. Deretter går vi ned mot Årungen, delvis på Syverudstien. langs Årungen, forbi Ås kirke, Frydenhaug og tilbake til startstedet.
Lengde: ca 12 km, 3-4 timer
Vanskelighetsgrad: Middels
Maks antall: 20
Oppmøte: Essostasjonen i Ås kl 11:00
Turleder: Ingrid Haug, tlf 916 74 207

Medturleder: Christine Pehrson

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Månedens langtur: Åsrunden

Denne turen følger traseen for rundtur som Ås turlag har ryddet, merket og skiltet i løpet av sommeren og høsten 2017. Rundturen starter bak Essostasjonen i Lyngveien og går nordover ...

Kontaktinformasjon:

  • Ingrid Haug
  • Tlf. 916 74 207