Trefjellsrunde i Gaupesteinmarka med mulighet for dobbeltbad og sykkeladkomst

Fellestur

Dato
6. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen går mest på greie stier i åpent skogsterreng. Hveinsåsen – Hjellsåstårnet – Tyrigravåsen. Tre drøye motbakker. Bademuligheter i Abbortjern og Vientjern.
Lengde: ca 6,5 km
Vanskelighetsgrad: Middels
Maks antall: 25
Oppmøte: Parkeringsplass ved Granerud skytebane kl 11.00. Felleskjøring fra Ås stasjon (østsiden) kl 10.30 og fra Ski stasjon (østsiden) klokka 10.45. Felles sykling fra Ås stasjon klokka 10.00 (12 km hver vei). Vil noen plukkes opp på Ski stasjon er det greit med en SMS til 934 46 858 
Turleder: Håvard Steinsholt, tlf 934 46 858
Medturleder: Jens Andersen, tlf 483 49 216

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Trefjellsrunde i Gaupesteinmarka med mulighet for dobbeltbad og sykkeladkomst

Turen går mest på greie stier i åpent skogsterreng. Hveinsåsen – Hjellsåstårnet – Tyrigravåsen. Tre drøye motbakker. Bademuligheter i Abbortjern og Vientjern. Lengde: ca 6,5 km Vanskelighetsgrad: Middels Maks antall: ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Håvard Steinsholt