Månedens langtur: Kyststien/Blomsterstien – rundtur i Rygge

Fellestur

Dato
30. mai kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter i Fuglevik ved parkeringsplassen ved Fuglevik marina og følger kyststien sørover til Årefjordtangen (halvøy) og runder denne på sørsiden og videre gjennom Rygges kulturlandskap til Hasle gård. Herfra følger vi igjen kysten langs Årefjorden og krysser over til Evjesund/Gunnarsbybekken. Fra Evjesundfølger vi Blomsterstien gjennom Kajalunden naturreservat/bøkeskogen til Evje herregård /Evje Golfbane. Videre herfra krysser vi Pilgrimsleden i nærheten av Værne kloster før vi avslutter turen og går tilbake til Fuglevik.
Lengde: ca 13 km
Vanskelighetsgrad: Lett
Maks antall: 20
Oppmøte: P-plassen ved Meierikrysset/Eika treningssenter i Ås kl 11.00. Felleskjøring til Fuglevik marina hvor vi parkerer. 
Turleder: Ingunn Bjørkavåg, tlf 957 93 302
Medturleder: Wenche L. Kverneland, tlf 917 04 949

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Månedens langtur: Kyststien/Blomsterstien – rundtur i Rygge

Vi starter i Fuglevik ved parkeringsplassen ved Fuglevik marina og følger kyststien sørover til Årefjordtangen (halvøy) og runder denne på sørsiden og videre gjennom Rygges kulturlandskap til Hasle gård. Herfra ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ingunn Bjørkavåg