Avlyst Gamle plasser i Fålemarka

Fellestur

Dato
9. mai kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst på grunn av Covid 19-restriksjoner

Denne rundturen går på merka og umerka stier forbi kjente og ukjente plasser i Fålemarka med Freddy Øien som turleder og historeforteller. Vi starter i Sandgropa innerst i Polleveien og går først langs Pollevannet, deretter bratt opp i åsen mot plassene Nybråten og Labråten. Herfra går vi vestover og møter Oldtidsveien ved Stormannsbråten. Videre forbi Rugbråten, Bergstuløkka og ned til Sjødalenga. Herfra følger vi umerket sti mot Brenningsmyrveien, videre på sti vest for Kjærnesdammen og opp forbi ruinene etter plassen Nordli, videre til Kjærneshøgda og derfra over til Renna og den gamle plassen Jorddammen. Herfra tar vi Fålestien ned til Sandgropa.
Lengde: ca 10 km
Vanskelighetsgrad: Middels
Maks antall: 25
Oppmøte: Sandgropa ved Pollevannet kl 11.00
Turleder: Freddy Øien, tlf 913 64 007
Medturleder: Renate Franzki, tlf 982 30 716

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Gamle plasser i Fålemarka

Denne rundturen går på merka og umerka stier forbi kjente og ukjente plasser i Fålemarka med Freddy Øien som turleder og historeforteller. Vi starter i Sandgropa innerst i Polleveien og ...

Kontaktinformasjon:

  • Freddy Øien
  • Tlf. 913 64 007