AVLYST! Sesongstart for Turorienteringa i Ås - familietur

Fellestur

Dato
21. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

SOM FØLGE AV DE NYE SMITTEVERNREGLENE I VIKEN MÅ VI DESSVERRE AVLYSE DENNE FELLESTUREN. MEN VI OPPFORDRER ALLE TIL Å PRØVE SEG PÅ EGEN HÅND, POSTENE BLIR LAGT UT OG DU KAN LASTE NED GRATIS TURORIENTERINGSKART HER

Vi starter på tunet på Breivoll gård (innerst i veien), der Håvard Steinsholt introduserer oss for turorienteringens gleder! Deretter vandrer vi rundt på stier og tråkk i Breivollområdet, der noen utvalgte poster i vårens turorientering er lagt ut. Som vanlig bidrar Håvard med en god porsjon lokalhistorie og kunnskap! Det blir også anledning til å kjøpe turorienteringspakker med kart og rutebeskrivelser.
Lengde: ca 3-4 km
Vanskelighetsgrad: Lett
Maks antall: 40
Oppmøte: Breivoll gård kl 11.00
Turleder: Terje Thurmann-Moe, tlf 908 24 179

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

AVLYST! Sesongstart for Turorienteringa i Ås - familietur

SOM FØLGE AV DE NYE SMITTEVERNREGLENE I VIKEN MÅ VI DESSVERRE AVLYSE DENNE FELLESTUREN. MEN VI OPPFORDRER ALLE TIL Å PRØVE SEG PÅ EGEN HÅND, POSTENE BLIR LAGT UT OG ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Terje Thurmann-Moe