Fra Smerta om Høgesset (Gaupesteinmarka)

Fellestur

Dato
11. oktober 2020 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

HUSK OBLIGATORISK PÅMELDING TIL TURLEDER!
Høstvandring i Follos triveligste skogsterreng med besøk på tufter etter husmannsstuer, sagbruksvirksomhet og kølbrenning. Fra Smerta trasker vi mot nordøst og runder Trolldalen til Fredrikshytta. Vi balanserer på Gjedsjøsagas demning over Sagstubekken og krongler oss over Moen fram til Dammyrhytta. Derfra i lang, slak og vakker stigning forbi Gjedsjømåsan til nistemat på Høgesset (231 moh). Hjem går vi om Bjerkebekk, Petershytta og Breimåsan. Turen går mest på greie stier i åpent skogsterreng. Men bløtt er det alltid i Gaupesteinmarka!

Lengde: 8,5 km
Vanskelighetsgrad: Middels
Oppmøte: Parkeringsplass ved Smerta (Ski golfklubb) kl 11.00. Felleskjøring fra Ås stasjon (østsiden) kl. 10:30. Mulig å avtale (telefon til turleder) opp-plukking på Ski st kl. 10:45
Turleder: Håvard Steinsholt, tlf 934 46 858
HUSK OBLIGATORISK PÅMELDING TIL TURLEDER!

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

  

Fra Smerta om Høgesset (Gaupesteinmarka)

HUSK OBLIGATORISK PÅMELDING TIL TURLEDER! Høstvandring i Follos triveligste skogsterreng med besøk på tufter etter husmannsstuer, sagbruksvirksomhet og kølbrenning. Fra Smerta trasker vi mot nordøst og runder Trolldalen til Fredrikshytta. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Håvard Steinsholt