Tematur: Grytelandskogen med Vidar Asheim

Fellestur

Dato
14. juni 2020 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

HUSK FORHÅNDSPÅMELDING TIL TURLEDER!
Kulturminner er tema for denne historiske rusleturen i skog og vakkert kulturlandskap gjennom et av de fineste områdene omkring Ås. Fra Rustad skole følger vi bilvei et par km før vi kommer inn på gårdsveier som slynger seg mellom jordene. Etterhvert kommer vi inn på den gamle kirkeveien mellom Ås og Kråkstad og denne følger vi i retning Ås. Vidar Asheim er med som guide og vil fortelle om kulturminner underveis.  I dette fine kulturlandskapet kommer den nye E18.

Lengde: ca 9 km, 4 timer
Vanskelighetsgrad: Lett
Oppmøte:P-plass Rustad skole kl. 11:00
Turleder:  Christine Pehrson, tlf 907 51 301
HUSK FORHÅNDSPÅMELDING TIL TURLEDER!

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Tematur: Grytelandskogen med Vidar Asheim

HUSK FORHÅNDSPÅMELDING TIL TURLEDER! Kulturminner er tema for denne historiske rusleturen i skog og vakkert kulturlandskap gjennom et av de fineste områdene omkring Ås. Fra Rustad skole følger vi bilvei ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Christine Pehrson