Flaggermustur med overnatting

Fellestur

Fra dato
20. september 2019 kl. 17:00
Til dato
21. september 2019 kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Høsten kommer med mange farger, mørkere kvelder og nye ting å oppdage. I Nordskogen kan vi se flaggermus fly noen meter over oss. Det er ikke farlig, men spennende. Mens vi venter på mørket, tenner vi bål og spiser middag under åpen himmel. Ta med middagsmat, drikke, sitteunderlag, varme klær, lommelykt/hodelykt. Vi legger ikke opp til skumle opplevelser underveis. Alle er velkomne, men turen passer best for barn over 3 år.
Fordi det ofte blir litt lenge å vente på flaggermusene i skumringen, velger vi i år å invitere til overnatting rundt gapahuken for de som ønsker. Du må selv ta med ekstra utstyr for overnatting, og vi vurderer å sove under åpen himmel.
Påmelding for de som tenker å overnatte til turleder Ingvild (905 55 925).

Lengde: ca 2 km
Vanskelighetsgrad: Lett
Oppmøte: kl 17.00 i krysset ved Abboretveien og Syverudveien. Det er ikke så gode parkeringsmuligheter, så vi oppfordrer deg som ikke har mer enn en dagstursekk til å komme gående eller på sykkel.
Ansvarlig for arrangementet: Ingvild Storvoll, tlf 905 55 925
DET ER IKKE NØDVENDIG MED FORHÅNDSPÅMELDING HVIS DU IKKE SKAL OVERNATTE

Flaggermustur med overnatting

Høsten kommer med mange farger, mørkere kvelder og nye ting å oppdage. I Nordskogen kan vi se flaggermus fly noen meter over oss. Det er ikke farlig, men spennende. Mens ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ingvild Storvoll